Festivalul Serbările Scrumbiei 2024: Destinația Perfectă pentru Doua Zile de Distracție

Festivalul Serbările Scrumbiei 2024: Celebrând Tradițiile Deltei Dunării la Comuna Maliuc

Bucură-te de experiența culturală autentică oferită de Festivalul Serbările Scrumbiei, ediția a III-a, care va avea loc în frumoasa Comună Maliuc din inima Deltei Dunării, pe 18-19 mai 2024.

Pentru mai multe detalii acceseaza pagina de facebook a evenimentului.

Pentru mai multe detalii acceseaza pagina de facebook a evenimentului.

Despre Festivalul Serbările Scrumbiei

Festivalul revine în Maliuc pentru a treia oară, sub patronajul FLAG Delta Dunării, promovând patrimoniul cultural local și tradițiile pescărești autentice.

Spectacole Culturale și Muzică Autentică

În cadrul festivalului, vei avea oportunitatea de a te bucura de spectacole live oferite de formații locale de prestigiu. Diana Amelian și Alexandra Listrat vor impresiona cu muzică și cântece tradiționale, aducând o notă de rafinament și emoție.

Ansamblul Profesionist „Baladele Deltei” va încânta publicul cu dansuri tradiționale și reprezentații artistice, subliniind diversitatea culturală a Deltei Dunării. De asemenea, Ansamblul „Matrioșca” din Mila 23 și Ansamblul „Dobrogeanca” din Sulina vor completa atmosfera cu dansuri și cântece specifice zonei.

Angajamentul Comunitar și Diversitatea Culturală

Festivalul Serbările Scrumbiei este dedicat îmbrățișării comunității locale, evidențiind meșteșugurile și tradițiile unice ale Deltei. Participanții vor avea parte de experiențe autentice de muzică și dans tradițional, alături de delicii gastronomice locale.

Informații Suplimentare despre Maliuc și Delta Dunării

Comuna Maliuc, situată în inima Deltei Dunării, este o destinație fermecătoare care include satele Maliuc, Gorgova, Vulturu și Partizani. Aici, peisajele naturale sunt de o frumusețe rară, iar atmosfera pescărească autentică te va captiva.

Detalii Pratice și Întrebări Frecvente

  • Unde? – Comuna Maliuc, Delta Dunării.
  • Când? – 18-19 mai 2024.
  • Taxă de Intrare? – Gratuit.
  • Pot participa cu familia mea? – Cu siguranță! Festivalul este potrivit pentru toate vârstele și promite o experiență memorabilă pentru întreaga familie.

Pentru a te asigura că nu ratezi această experiență unică, recomandăm rezervarea cazării în avans, datorită popularității zonei. Ia cu tine un aparat foto pentru a imortaliza frumusețea naturală a Deltei Dunării și bucură-te de o escapadă de neuitat în mijlocul naturii.

Pentru informații actualizate și detalii suplimentare, te invităm să urmărești pagina noastră de Facebook dedicată evenimentului.

Alătură-te nouă în celebrarea tradițiilor și a frumuseții Deltei Dunării la Festivalul Serbările Scrumbiei 2024!

Stiri similare:

One thought on “Festivalul Serbările Scrumbiei 2024: Destinația Perfectă pentru Doua Zile de Distracție

Comments are closed.